2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir binada olan bu ovalar ciddi durumların kere göstericisidir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Ekip dokumasında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

Yangın kapısı çelik, tuzaküminyum, galvanizli kuvvetli, ahşap ve sırça kabil yangına dayanıklı yangın kapısı malzemelerin bir birleşiminden gestaltlır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları ehil olmalıdır.

Yangın Kapısı Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı esna opsiyonel olarak düzenınan hidrolik sektör ile henüz pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Ivedili çıkış bapsı asli amacı, bir yangın yahut sair bir acil durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın kapısı ve müstacel çıkış kapısı farklı tasarruf ammaçları sebebiyle ekseri binanın farklı yerlerinde bulunur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları yangın kapısı çok kibar hale getirmiştir.

En onat bedelı bulmanız karınin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en yönlü yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page